Acasă Social Un polițist de patrulare și familia sa, infectați cu COVID-19. INP a...

Un polițist de patrulare și familia sa, infectați cu COVID-19. INP a luat apă în gură

0


Un comandat de Pluton din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, dar și familia sa, soția și unul dintre cei doi copii, au fost diagnostigați pozitiv cu COVID-19 din data de 2 aprilie, susțin sursele Deschide.MD. Reprezentanții INP au refuzat să confirme sau să infirme acest caz.

Potrivit informațiilor noastre este vorba despre un polițist în vârstă de peste 30 de ani, comandant al Plutonului Cahul, Taraclia, Vulcăneşti al Batalionului de Patrulare Sud al INP. Acesta, împreună cu soția sa, dar și unul dintre cei doi feciori, în vârstă de aproximativ 5 anișori, au fost diagnosticați pozitiv, acum trei zile, cu noul tip de coronavirus și au fost internați în Spitalul raional Cahul.

Natalia Golovco, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Național de Patrulare, nu a putut ieri să ne confirme sau să infirme informația din motiv că nu cunoaște nimic despre acest caz, însă ne-a asigurat că se va interesa și va reveni ulterior cu un răspuns.

Cât de straniu ar părea, dar reprezentantul INP, nici până la această oră nu ne-a oferit nicio informație despre acest caz, cu atât mai mult o confirmare sau infirmare.

Totodată, aceleași surse au ținut să menționeze că polițistul de patrulare a făcut parte din Comisia Situații Excepționale Cahul, din care, anterior alți trei membri, printre care și președintele raionului, Marcel Cenușă, au fost diagnosticați cu COVID-19.

Amintim că, potrivit unui comunicat al Guvernului R.Moldova, dintre angajați ai MAI a fost confirmată infectarea a 13 persoane, iar pentru alte 2 persoane se așteaptă rezultatele investigării probelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.