Acasă Social Femeia din Căușeni, acuzată de omorul copilului său, a decedat subit, înainte...

Femeia din Căușeni, acuzată de omorul copilului său, a decedat subit, înainte de expertiza psihiatrică

0

Femeia din Căușeni, acuzată că în luna septembrie și-a omorât băiatul de 5 ani și apoi a încercat să se sinucidă, a murit brusc în instituția medicală în care urma să fie supusă unei expertize psihiatrice.

După moartea copilului, a fost inițiată o urmărire penală pentru suspectarea comiterii infracțiunii de omor intenționat, iar expertizele necesare au fost dispuse.

„Pe parcursul urmăririi penale, a fost necesară o expertiză psihiatrică pentru a determina dacă învinuita a acționat cu discernământ. În acest sens, femeia a fost transferată la Spitalul de Psihiatrie din Chișinău. Din păcate, la data de 15 octombrie, aceasta a decedat subit în incinta instituției medicale,” a afirmat Moraru, responsabilă pentru comunicarea din cadrul Procuraturii Generale

Medicul legist a menționat că nu au fost găsite semne de moarte violentă, dar cauzele decesului sunt investigate printr-un proces penal.

Amintim că, pe 16 septembrie, polițiștii au găsit corpul neînsuflețit al băiatului de 5 ani într-o localitate din raionul Căușeni. Mama, în vârstă de 39 de ani, prezenta o plagă în regiunea gâtului, fiind victima unei tentative de sinucidere. Expertizele au arătat că femeia suferea de o tulburare organică delirantă cu trăsături schizofrenice și se afla sub tratament medical, afectată de pierderea unui alt copil și a soțului.

După acest incident tragic, fiica femeii a fost plasată în grija rudelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.