Acasă Social FOTO // Îmbunătățiri în Bălți: primele proiecte de infrastructură finalizate

FOTO // Îmbunătățiri în Bălți: primele proiecte de infrastructură finalizate

0

În Bălți, primele proiecte majore de infrastructură au fost finalizate, aducând schimbări vizibile în sectoarele BAM și Nordic. Două curți au fost complet reabilitate, cu noi terenuri de joacă și sport, asfalt proaspăt și amenajări peisagistice. Noile lucrări oferă locuitorilor condiții mai bune, facilitând deplasarea și creând un mediu mai confortabil și modern.

Echipa responsabilă de proiect continuă să înverzească treptat zonele și să îmbunătățească aspectul general al cartierelor. În următoarea etapă, vor fi reabilitate cel puțin alte opt curți din Bălți, cu obiectivul de a moderniza și alte zone din oraș.

De asemenea, se preconizează începerea lucrărilor de reconstrucție a parcului „Victorie” și a proiectului NordLand, contribuind la crearea unor spații publice moderne și confortabile pentru toți locuitorii.

Amintim că aceste proiecte de infrastructură au fost promise de echipa care a susținut-o pe deputata Marina Tauber la funcția de primar al municipiului Bălți, precum și pe ceilalți candidați supleanți. Astfel, în ciuda blocajelor politice și de altă natură, promisiunile sunt realizate treptat, iar investițiile vor continua, susține echipa politică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.