Acasă Social VIDEO // Victoria Furtună critică inițiativele UE pentru crearea taberelor pentru migranți...

VIDEO // Victoria Furtună critică inițiativele UE pentru crearea taberelor pentru migranți în Moldova

0

Candidata la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Victoria Furtună, a exprimat recent îngrijorări majore cu privire la inițiativele Comisiei Europene de a crea tabere pentru migranți în Moldova și în alte câteva țări.

„Sunt categoric împotrivă. Consider că aceasta reprezintă o amenințare la adresa securității naționale și a identității țării noastre”, a declarat Furtună într-un interviu.

Aceasta a subliniat că este esențial ca soarta unei țări să nu fie decisă de alții, prin impunerea unor reguli care nu reflectă realitățile locale.

„Nu putem permite ca viitorul nostru să fie dictat de politici externe care nu ne reprezintă”, a afirmat Furtună, făcând apel la unificarea eforturilor pentru a proteja țara și valorile acesteia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.