Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună: Reformele urgente sunt esențiale pentru integritatea moldovei în...

VIDEO // Victoria Furtună: Reformele urgente sunt esențiale pentru integritatea moldovei în fața uniunii europene

0

Candidata la președinție, Victoria Furtună, a subliniat într-o recentă declarație că, deși Uniunea Europeană își exprimă sprijinul față de Republica Moldova, există reticențe în a accepta un stat marcat de corupție și sărăcie. Aceasta a făcut publice concluziile trase în urma călătoriilor sale recente în Italia, unde a observat percepția comunității internaționale asupra potențialului imens al Moldovei.

„Uniunea Europeană ne susține pe față, dar pe ascuns nu este încântată de ideea de a primi în familia sa un stat afectat de corupție și sărăcie. Ca țară independentă și suverană, trebuie să ne orientăm spre egalitate în fața legii și protecția drepturilor cetățenilor noștri,” a declarat Furtună.

Ea a accentuat importanța recunoașterii acestor probleme pe scena internațională și a subliniat necesitatea unor reforme urgente pentru a asigura un tratament echitabil și drepturi clare pentru cetățeni.

„Cetățenii noștri merită să beneficieze de un sistem just și transparent, în care drepturile lor să fie protejate,” a afirmat Furtună.

Mesajul ei subliniază angajamentul de a aborda provocările cu care se confruntă Moldova, în scopul de a îmbunătăți imaginea țării pe scena internațională și de a facilita integrarea europeană. Victoria Furtună a cerut sprijinul cetățenilor în rafinarea acestui demers, îndemnându-i să participe activ la viitorul democratic al Republicii Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.