Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună: Salariile disproporționate între deputați, funcționari și pensionari, o...

VIDEO // Victoria Furtună: Salariile disproporționate între deputați, funcționari și pensionari, o rioritate de reformă în campania prezidențială

0

Candidata la prezidențiale, Victoria Furtună, a abordat problema inegalității salariale dintre deputați, funcționari și pensionari, subliniind faptul că este inacceptabil ca cei care servesc poporul să câștige de zeci de ori mai mult decât cetățenii care au muncit o viață întreagă pentru binele țării. Într-o declarație puternică, Furtună a promis că, dacă va câștiga alegerile, primul său pas va fi să asigure că deputații și funcționarii înțeleg realitatea cu care se confruntă pensionarii moldoveni.

„Propun ca deputații să își primească salariile prin poștă și să se întâlnească cu fiecare cetățean care trăiește cu doar 2.000 de lei lunar. Aceasta va crea o conștientizare a responsabilității și va încuraja empatia față de problemele cu care se confruntă oamenii de rând,” a declarat Furtună, exprimându-și în același timp solidaritatea cu cei afectați de această inegalitate.

Victoria Furtună a mai anunțat intenția sa de a iniția un proiect de lege care să încurajeze politicienii să petreacă concediile în țară, subliniind că acest demers nu doar că va sprijini dezvoltarea turismului intern, dar va contribui și la îmbunătățirea calității serviciilor medicale și educaționale din Moldova. „Trebuie să ne asigurăm că copiii noștri au oportunități de a învăța acasă, nu în străinătate,” a adăugat ea.

„Condiții egale – acesta este obiectivul spre care trebuie să tindem. Haideți să obținem împreună schimbările necesare și să transformăm Moldova într-o țară a egalității de șanse!”, a concluzionat Furtună, chemând cetățenii să se alăture luptei pentru o societate mai echitabilă.

Această declarație subliniază angajamentul candidatei de a aborda injustițiile sociale și de a promova un sistem mai echitabil pentru toți cetățenii Moldovei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.