Acasă Social VIDEO // Victoria Furtună: Lupta împotriva sărăciei este o datorie a liderilor

VIDEO // Victoria Furtună: Lupta împotriva sărăciei este o datorie a liderilor

0

Candidata la prezidențiale, Victoria Furtună, a subliniat importanța luptei împotriva sărăciei, afirmând că aceasta nu este doar o sarcină, ci o responsabilitate esențială pentru orice lider. În cadrul unei recente declarații, Furtună a declarat că atunci când conducerea unei țări își duce cetățenii în sărăcie, comite o adevărată crimă.

„Le voi oferi tuturor celor care se află în captivitatea datoriilor din cauza microcreditelor posibilitatea de a începe o nouă viață. Aceste credite nu sunt un capriciu, ci o necesitate pentru a asigura cele mai importante lucruri: hrană, plata utilităților și hainele pentru școală ale copiilor”, a declarat Furtună, subliniind angajamentul său de a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor.

Candidata a făcut apel la alegători, încurajându-i să o sprijine pentru a aduce schimbări semnificative în viața lor.

„Votați pentru o nouă viață și un viitor demn! Este timpul să ne unim forțele și să construim o societate în care nimeni nu mai trăiește în sărăcie”, a adăugat ea.

Prin aceste declarații, Victoria Furtună își reafirmă angajamentul față de bunăstarea cetățenilor și promite să abordeze cu seriozitate problema datoriilor și a microcreditelor, favorizând o politică economică mai echitabilă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.