Acasă Politic FOTO // Victoria Furtună: „Bătrânii noștri, cea mai săracă pătură socială din...

FOTO // Victoria Furtună: „Bătrânii noștri, cea mai săracă pătură socială din cauza incompetenței guvernării”

0

Candidata la prezidențiale, Victoria Furtună, a declarat că bătrânii din Republica Moldova au ajuns în prezent să fie cea mai săracă pătură socială din cauza incompetenței actualei guvernări. În cadrul întâlnirilor sale cu cetățenii din șase locații diferite, Furtună a discutat despre această realitate tragică, subliniind disperarea cu care se confruntă pensionarii, dar și energia lor de a schimba situația.

Furtună a propus o inițiativă prin care statul să returneze pensionarilor toți banii plătiți ca impozite pe parcursul vieții lor active, inclusiv dobânzile aferente, similar cu modelele de succes din țări precum Elveția, Finlanda, Italia, Israel și Singapore. De asemenea, candidata a sugerat ca aceste sume să poată fi moștenite de urmași, oferind astfel un sprijin financiar generațiilor viitoare.

„Aceste inițiative au fost bine primite de către cetățeni, care își doresc o schimbare reală în viața lor cotidiană”, a declarat Furtună.

În încheiere, candidata a mulțumit locuitorilor din Chișinău, Anenii Noi, Căușeni, Ștefan Vodă, Strășeni, Călărași, Telenești, Sângerei, Glodeni și Fălești pentru primirea călduroasă și urările de bine, reafirmându-și angajamentul de a lupta pentru drepturile pensionarilor și pentru o viață mai bună în Republica Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.