Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună: Împreună putem reseta statul pentru o viață decentă

VIDEO // Victoria Furtună: Împreună putem reseta statul pentru o viață decentă

0

Candidata la alegerile prezidențiale, Victoria Furtună, a exprimat recent aprecierea față de susținătorii săi, mulțumindu-le că participă activ la întâlnirile din campania sa.

„Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor care vin la întâlnirile noastre și se implică activ în discuții. Sunt extrem de bucuroasă și mulțumită de prezența fiecărui participant, deoarece ideile voastre sunt esențiale pentru a contura direcția corectă în care să mergem împreună,” a declarat Furtună.

Candidata subliniază importanța colaborării pentru a „reseta acest stat” și a oferi cetățenilor o viață decentă, alături de un respect real din partea autorităților. Mesajul său a fost bine primit de susținători, care se arată entuziasmați de viziunea și angajamentul său față de reformele necesare în societate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.