Acasă Politic FOTO // Victoria Furtună, candidată la președinție, a întâlnit oameni din regiunea...

FOTO // Victoria Furtună, candidată la președinție, a întâlnit oameni din regiunea Anenii Noi, Caușeni și Ștefan Vodă

0

Candidata la funcția de Președinte, Victoria Furtună, a avut o serie de întâlniri cu cetățeni din regiunile Anenii Noi, Caușeni și Ștefan Vodă, unde a discutat despre problemele cu care se confruntă comunitățile locale. Sute de oameni au ieșit să împărtășească experiențele lor, evidențiind dificultățile zilnice, precum veniturile insuficiente pentru o viață demnă, lipsa suportului din partea autorităților centrale și perspectivele slabe pentru viitorul copiilor lor.

Printre problemele semnalate de participanți s-au numărat lipsa apei potabile, prețurile mari la servicii, datoriile acumulate din cauza creditelor, deficitul de drumuri în regiunile rurale și lipsa locurilor de muncă, multe fabrici fiind închise din cauza birocrației.

Cu toate acestea, Furtună a subliniat că a întâlnit oameni hotărâți și plini de dorința de a schimba viața în țară spre normalitate.

„Vă mulțumesc pentru energia și optimismul pe care mi le-ați insuflat, pentru că, după alegeri, avem cu cine lucra cot la cot pentru a schimba lucrurile în bine în țara noastră,” a declarat candidata, manifestându-și angajamentul de a colabora cu cetățenii pentru a găsi soluții durabile la problemele cu care se confruntă societatea.

Victoria Furtună a promis că, dacă va fi aleasă, va pune în aplicare strategii menite să îmbunătățească condițiile de viață ale moldovenilor și să creeze oportunități reale pentru fiecare cetățean.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.