Acasă Social Administratorul canalului de Telegram Car Vertical, dat în căutare internațională

Administratorul canalului de Telegram Car Vertical, dat în căutare internațională

0

Administratorul canalului de Telegram, pe care erau încărcate imagini și videoclipuri în ipostaze intime ale unor fete și femei din Republica Moldova, este dat în urmărire internațională. În același timp, săptămâna trecută s-a reușit ștergerea acestui canal de pe rețelele sociale.

Potrivit lui Viorel Cernăuțeanu, șeful Poliției Naționale, oamenii legii deja cunoșteau cine este administratorul canalului de Telegram. Acum, acesta este anunțat în căutare internațională, scrie tvrmoldova.md. 

„Bineînţeles nu era pe teritoriul Republicii Moldova persoana respectivă. Este localizată. Cunoaştem locul aflării acesteia. Cunoaştem ţara unde se află persoana. Urmează acţiunile procesuale care vor fi realizate cu colegii din ţara respectivă”, a mai declarat Viorel Cernăuțeanu. 

De menționat că acest canal a fost creat în luna martie curent. Reprezentanţii poliţiei spun că în acest caz sunt iniţiate şapte cercetări penale pentru încălcarea inviolabilităţii vieţii persoanei şi pentru şantaj.

Până în prezent sunt cel puţin 33 de victime, din fericire niciuna nu e minoră. Inițial, accesul la acest canal de Telegram ar fi fost gratuit, ulterior fiind instituită o taxă de 300-400 de lei pentru cei care vroiau să se aboneze. Pe lângă administrator, toți bărbații care au furnizat imagini pentru conținutul acestui canal de Telegram sunt de complici in acest caz.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.