Acasă Politic Victoria Furtună își începe campania electorală din orașul natal, Hîncești

Victoria Furtună își începe campania electorală din orașul natal, Hîncești

0

Victoria Furtună, candidată independentă la alegerile prezidențiale, a anunțat că își va începe campania electorală mâine, în orașul său natal, Hîncești. Ea își propune să se întâlnească personal cu cât mai mulți oameni pentru a afla direct problemele fiecăruia, susținând că acesta este rolul unui adevărat președinte al poporului.

Primul eveniment din cadrul campaniei sale va avea loc mâine, la ora 12:00, pe Strada Mihalcea Hincu, 132, în adiacentul Primăriei orașului Hîncești. Furtună va prezenta viziunea sa asupra situației actuale din țară și soluțiile pe care le propune pentru a asigura o viață demnă și respectul unei guvernări responsabile pentru cetățeni.

„Vă aștept să discutăm și să găsim împreună soluții pentru problemele cu care ne confruntăm,” a declarat Victoria Furtună, subliniind importanța implicării și participării active a cetățenilor în procesul electoral.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.