Acasă Politic VIDEO // Victoria Furtună: Protestele fermierilor nu sunt un moft sau o...

VIDEO // Victoria Furtună: Protestele fermierilor nu sunt un moft sau o comandă politică

0

Candidata la prezidențiale, Victoria Furtună, a declarat că protestele fermierilor nu reprezintă un moft sau o comandă politică a cuiva. Ea a subliniat că agricultorii au fost falimentați artificial din cauza incompetenței și indiferenței guvernării.

„Fermierii sunt în pragul disperării, iar soluțiile pentru criza din agricultură sunt evidente, cum ar fi scutirea de TVA pentru agricultori. Tragedia acestei țări este că guvernarea nu vrea să ia măsuri, nu că nu ar fi posibil”, a afirmat Furtună.

Ea a atras atenția asupra necesității unor intervenții urgente pentru a salva sectorul agricol și a promis că, dacă va fi aleasă, va lupta pentru drepturile și interesele agricultorilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.