Acasă Politic Victoria Furtună: „Pacea adevărată nu se discută, ci se trăiește în liniște...

Victoria Furtună: „Pacea adevărată nu se discută, ci se trăiește în liniște și confort”

0

În cadrul unui mesaj adresat cetățenilor cu ocazia Zilei Internaționale a Păcii, candidata la prezidențiale, Victoria Furtună, a subliniat importanța trăirii unei vieți în liniște și confort, fără a fi umbrită de discuții constante despre război.

„În societatea noastră, în ultimii ani, se vorbește prea mult despre război. Noi, de cele mai multe ori, ne rugăm să se încheie războiul și să nu mai ia vieți omenești”, a declarat Furtună.

Ea a acuzat guvernarea actuală de utilizarea speculativă a temei războiului pentru a ascunde propria incompetență și posibile scheme de delapidare a fondurilor naționale sau europene.

Furtună a transmis un mesaj de speranță și stabilitate, dorindu-le cetățenilor să poată discuta cu familiile și prietenii despre orice altceva decât amenințări sau lipsuri.

„Să avem întotdeauna un cer senin și să ne bucurăm de familiile și țara noastră”, a încheiat candidata.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.