Acasă Extern Johnson&Johnson cere autorizare pentru rapel: Când se va administra

Johnson&Johnson cere autorizare pentru rapel: Când se va administra

0

Johnson & Johnson a depus la Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA solicitarea de autorizare pentru o doză suplimentară de vaccin împotriva Sars-Cov-2.

Vaccinul Johnson & Johnson a fost singurul care s-a administrat într-o singură doză, persoanelor de peste 18 ani.

Rapelul, care trebuie administrat la două luni după prima doză, crește eficiența vaccinului împotriva cazurilor COVID-19 simptomatice cu aproximativ 22%, la 94%, a precizat dezvoltatorul. 

Potrivit New York Times, autoritățile din SUA vor decide pe 15 octombrie dacă acordă autorizație pentru doza suplimentară și vaccinului Johnson & Johnson. 

Studiile din ultima perioadă arată că în special persoanele vulnerabile au nevoie de mai multă protecție în fața virusului, în contextul apariției noilor variante. 

Cele mai recente date din SUA arată că doza unică Johnson & Johnson are eficiență de doar 71% în cazul spitalizărilor, față de 88% în cazul Pfizer și 93% la Moderna.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.