Acasă Social UPDATE// +86 sau 87 cazuri noi de COVID-19 în R.Moldova? Igor Dodon...

UPDATE// +86 sau 87 cazuri noi de COVID-19 în R.Moldova? Igor Dodon indică o cifră, ministra sănătății alta

1

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al ministerului sănătății, Cristina Stratulat, a declarat pentru SafeNews.md că de fapt ministra Dumbrăveanu a fost cea care a vociferat cifra greșită a numărului de persoane confirmate în ultimile 24 de ore cu COVID-19, menționând că eroare s-a produs din cauza oboselii.

Prin urmare din cele 465 de teste pentru depistarea COVID, 87 de persoane au fost testate pozitiv:

1 caz fiind de import (Federația Rusă)

celelalte fiind la nivel local:

În Chișinău au fost depistate astăzi 16 cazuri, în regiunea transnitreană – 12 cazuri, Soroca – 11 cazuri, Căușeni – 8, Fălești, Glodeni – câte 5, Cahul – 4, Orhei, Rezina, Sângerei, Strășeni, Taraclia – câte 3, Anenii Noi, Bălți, Hâncești – câte 2 cazuri și Criuleni, Florești, Râșcani și Ștefan Vodă – câte 1 caz.Ministra a menționat că sunt cazuri de contaminare cu coronavirus și în rândul primarilor, dar nu a specificat câți sunt infectați.

Știrea inițială!

86 persoane au fost testate pozitiv pentru COVID-19 în R.Moldova în ultimele 24 de ore. Anunță ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virus. În schimb, Igor Dodon, prezent și el tribună pentru declarații susține o altă cifră: 87.

Care defapt este cifra reală în urmă efectuării a 465 de probe de laborator, efectuate în ultimile 24 de ore, încercăm să aflăm de la autorități.

Revenim cu detalii…

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.