Acasă Social + 73 cazuri noi de infectare cu COVID-19, confirmate în ultimile 24...

+ 73 cazuri noi de infectare cu COVID-19, confirmate în ultimile 24 de ore

0

Autoritățile au declarat că la ziua de astăzi, în Republica Moldova au fost depistate 73 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou COVID-19.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, au fost prelevate 367 de probe.

Toate cele 73 cazuri noi de infectare sunt de infecție locală.

Totodată, a fost înregistrat un nou focar într-o instituție medicală din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău

Amintim că pe parcursul zilei de astăzi au fost înregistrate 5 decese noi din cauza Coronavirus de top nou / COVID-19 iar pragul celor răpuși de virus a depășit pragul de 100 de persoane:

  • Deces 97: Bărbat de 64 ani, din mun. Chișinău, internat la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe data de data de 16.04.2020. Comorbidităţi: diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III, insuficiență respiratorie severă.
  • Deces 98: Femeie în vârstă de 69 ani, din r-nul Dubăsari, regiunea transnistreană.
  • Deces 99: Bărbat de 64 ani, din Glodeni. Internat la data de 21 aprilie, la spitalul raional Glodeni. Comorbidități: Cardiopatie mixtă. Insuficienţă cardiacă. Vasculită sistemică.
  • Deces 100: Bărbat de 78 ani, din Tiraspol. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiopatie aterosclerotică.
  • Deces 101: Femeie 79 ani, din Glodeni. Internată la data de 19 aprilie, la spitalul raional Glodeni. Comorbidități: diabet zaharat tip II. Cancer intestinal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.