Acasă Social 25 de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul angajaților din...

25 de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul angajaților din sistemul de sănătate. Bilanțul urcă la 415 cazuri

0

La 11 aprilie au fost confirmate 25 de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul lucrătorilor medicali. Numărul total al angajaților din Sănătate infectați urcă la 415 cazuri. Informația a fost făcută publică pe site-ul Ministerului Sănătății.

Din cele 122 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, anunțate sâmbătă, 25 de cazuri sunt confirmate pentru angajații din  sistemul de sănătate.

Mai exact, testele au arătat rezultate pozitive în cazul a 9 medici. Au fost confirmate 8 îmbolnăviri în rândul asistenților medicali și tot atâtea în cazul personalului auxiliar. Până azi, au fost confirmate în total 415 cazuri de infectare a personalului medical.

Menționăm că la a 11 aprilie au fost procesate 598 probe. În rezultatul testelor de laborator, au fost confirmate 122 de îmbolnăviri noi. În total, în Republica Moldova sunt înregistrate 1 560 de cazuri, dintre care 30 sunt decese și 75 de însănătoșiri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.