Acasă Social Femeie abuzată sexual de un taximetrist, după ce l-a servit cu cafea,...

Femeie abuzată sexual de un taximetrist, după ce l-a servit cu cafea, la Cahul

652
0
ads

O femeie s-a plâns la poliție că ar fi fost abuzată sexual e un taximetrirst pe care l-ar fi servit cu cafea. Incidentul ar fi avut loc ieri, 21 noiembrie, în jurul orei 20:00, în Cahul, transmite SafeNews.md cu referire la ziuadeazi.md.

Femeia de 58 de ani a apelat la serviciile unui taximetrist pentru a ajunge acasă, totodată a rugat bărbatul să o ajute de a duce ceva în casă. După aceasta, a dorit să mulțumească bărbatului pentru ajutor, servindu-l cu o cafea. 

Bărbatul de 42 de ani, profitând de faptul că femeia trăia singură, ar fi abuzat-o sexual. Pe cazul dat a fost pornit proces penal, victima a fost îndreptată pentru expertiza medico-legală, iar bărbatul a fost reținut de polițiști, la moment aflându-se în custodia oamenilor legii. 

Dacă vina îi va fi demonstrată, bărbatul riscă de la 3 la 5 ani de închisoare. 

sursa: ziuadeazi.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here