Acasă Social Crimă la Rîbnița. Un tânăr l-a înjunghiat mortal pe un bărbat care...

Crimă la Rîbnița. Un tânăr l-a înjunghiat mortal pe un bărbat care își bătea concubina

657
0
ads

Un tânăr a fost reținut de așa-zișii milițieni din stânga Nistrului, după ce l-a înjunghiat pe un bărbat care își snopea concubina în bătaie, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Este vorba despre un tânăr de 34 de ani care sărit în ajutorul unei femei de aceeași vârstă și care era bătută de către concubinul său în vârstă de 53 de ani.

Aseară femeia a alertat milițienii despre faptul că este agresată de către concubinul său în apartament, iar când aceștia au ajuns la fața locului, au găsit cadavrul bărbatului, dar și pe tânărul de 34 de ani, cu mai multe urme de cuțit pe corp.

Ultimul ar fi sărit în ajutorul femeii, după ce concubinul ei a luat un cuțit de bucătărie și ar fi vrut să o omoare. Însă, din nefericire, tânărul l-a înjunghiat mortal pe bărbatul de 53.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său, nerecunoscutele autorități nistrene au inițiat un dosar penal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here