Acasă Politic Codreanu, despre îndemnul lui Ceban de a purta masca: ”Înțeleg că fiecare...

Codreanu, despre îndemnul lui Ceban de a purta masca: ”Înțeleg că fiecare și-a făcut mendrele, iar acum puteți să ne ziceți că situația e gravă”

147
0
ads

După ce s-a pozat într-o pădure pustie, cu masca pe față, primarul capitalei, Ion Ceban a fost criticat nu doar de internauți, dar și de colegi. Printre aceștia se regăsește și ex-primarul municipiului, Ruslan Codreanu, care s-a arătat nedumerit de fotografia apărută. Mai mult, Codreanu a ținut să critice faptul că acum câteva zile, Ceban a participat la un miting organizat de PSRM, iar acum spune că situația este gravă și să respectăm cu strictețe regulile.

”Primarul Ceban ne-a anunțat ieri că purtarea măștilor este obligatorie și în afara încăperilor. Iar în calitate de exemplu a alergat astăzi în mască 10 km singur prin pădure.
Nu mai este comic, dar este deja tragic. Unde erați domnule Primar vinerea trecută? La meeting în susținerea lui Dodon în plină pandemie… Da? Înțeleg că fiecare și-a făcut mendrele, iar acum puteți să ne ziceți că situația e gravă. Situația este alarmantă din septembrie.
Ce ați făcut cu transportul public supraaglomerat? Cu rutierele pline cu oameni? De ce ați organizat hramul orașului cu atât fast? Ce ați făcut cu profesorii pe care i-ați pus sa învețe în două schimburi fără să le achitați adaos? 
Ce faceți pentru a îmbunătăți situația economică din municipiu? Sau ați decis să dați amenzi pentru a face buget.
De acolo vine și decizia aberantă de ieri că pretorii vor începe să facă controale inopinate la agenți economici!! Ce treabă au angajații preturii să umble prin localuri și să verifice dacă clienții poartă mască? Nu ajunge poliția, angajații agenției de sănătate publică? În țara asta administrația în loc să ajute agenții economici, inventează tot felul de controale abuzive’, spune Codreanu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here