Acasă Social FOTO // O ambulanță s-a răsturnat după ce s-a ciocnit violent cu...

FOTO // O ambulanță s-a răsturnat după ce s-a ciocnit violent cu un automobil pe o stradă din cartierul Telecentru al capitalei

163
0
ads

O ambulanță s-a răsturnat după ce s-a ciocnit violent cu un automobil pe o stradă din cartierul Telecentru al capitalei. Din imaginile postate pe o rețea de socializare de către un martor ocular se poate observa cum ambulanța stă răsturnată pe carosabil, iar un automobil avariat stă pe partea cealaltă de stradă.

Ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că accidentul s-a produs la ora 12:38, pe strada Pan Halipa.

”La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere, unde au stabilit că sunt implicate o ambulanță care era condusă de un șofer în vârstă de 58 ani și un automobil de model Renault, condus de un bărbat de 74 ani.

În urma accidentului au avut de pătimit o femeie ce era ca pacientă în ambulanță și un minor în vârstă de 12 ani din automobil, persoanele care au avut de pătimit au fost transportate la spital. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat Stati.

FOTO: facebook.com/Grati Iurii‎

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here