Acasă Social Chicu ba, Ceban da: Primarul anunță că Chișinăul va avea brad

Chicu ba, Ceban da: Primarul anunță că Chișinăul va avea brad

138
0
ads

În acest an, din cauza situației epidemiologice COVID-19, târgurile Crăciun urmează să fie anulate. Totuși, în centrul Chișinăului va fi împodobit un brad. Despre aceasta anunță edilul capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook, transmite SafeNews.md cu referire la stiri.md.

„Târguri și iarmaroace de Crăciun nu vom organiza din cauza crizei pandemice, dar eu cred că atmosfera sărbătorilor de iarnă trebuie să persiste în capitala Moldovei.

Tradițional, Pomul de Crăciun va fi amenajat în centru, cel mai probabil în Parcul Catedralei în fața Arcului de Triumf, iar în scuar vor fi amplasate decorațiuni”, a scris Ceban.

Amintim că premierul țării noastre, Ion Chicu, a vorbit în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune că din cauza situației epidemiologice COVID-19, târgurile Crăciun urmează să fie anulate, inclusiv bradul care se instalează în Piața Marii Adunări Naționale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here