Acasă Extern Atac armat într-un mall din SUA: 8 persoane au fost rănite

Atac armat într-un mall din SUA: 8 persoane au fost rănite

98
0
ads

Un atac armat a avut loc vineri după amiază, într-un centru comercial din statul american Wisconsin. Un bărbat înarmat a deschis focul de armă asupra cumpărătorilor din mall-ul din Milwaukee, rănind șapte adulți și un adolescent. Oamenii s-au grăbit să părăsească imobilul, iar alţii s-au refugiat disperaţi în magazine, transmite SafeNews.md cu referire la b1.ro.

Atacatorul a reușit să fugă până la apariția forțelor de ordine. În timp ce poliţiştii scotoceau toate cotloanele centrului, încercând să pună mâna pe bărbat, răniții au fost transportați la spital, unde medicii au constat că rănile nu sunt grave.

Martorii spun că au auzit între 8 şi 15 focuri de armă, trase de un bărbat alb, în vârstă de 20 – 30 de ani.

Poliţia încă îl caută pe atacator, care este încă în libertate, înarmat şi periculos. Autoritățile spun că mall-ul este încă o scenă a crimei și a cerut să rămână închis, decomadată. Nici motivul atacului nu este cunoscut.

Mayfair Mall este locul unde au avut loc împușcături și în februarie, în timpul cărora un ofițer de poliție, Joseph Mensah, l-a împușcat fatal pe Alvin Cole, un tânăr negru de 17 ani, care ar fi fost fugar. Mensah, care este și el negru, a spus că l-a împușcat pe Cole pentru că l-a amenințat cu arma. Mall-ul a fost ținta unor proteste sporadice de-a lungul mai multor luni după tragere.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here