Acasă Articol comercial Loteria Națională: Noul bilet ”Piramidele de Aur 2” este gata să-i facă...

Loteria Națională: Noul bilet ”Piramidele de Aur 2” este gata să-i facă milionari pe 3 moldoveni Ⓟ

639
0
ads

Biletul ”Piramidele de Aur”, disponibil deja în ediție nouă, specială, este gata să-i transforme pe 3 moldoveni în milionari cu acte în regulă! În afară de premiul de TOP de 2 000 000 de lei și altor două câștiguri de 1 000 000 de lei, biletul mai e încărcat cu 3 sume amețitoare de jumătate de milion de lei și 7 a câte 50 000 de lei.

În fiecare bilet ”Piramidele de Aur 2” vă așteaptă un Joc Super Bonus pe 7777.md. Căutați sub stratul de protecție al jocului simbolul ”scarabeu” și câștigați până la 100 de jocuri bonus cu biletele electronice de loterie, în care puteți câștiga un jackpot în creștere, un crossover de excepție și multe alte premii bănești.

Fondul de câștiguri al biletului ”Piramidele de Aur 2” constituie 47 250 000 de lei, iar prețul e 30 de lei.

Înregistrați biletele necâștigătoare pe www.7777.md pentru a participa la extragerile premiilor suplimentare ale Clubului VIP sau pentru a afla dacă ați câștigat ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” cu premii de peste 5 000 000 de lei.

Până în prezent, Loteria Națională a oferit câștiguri în valoare de peste 537 de milioane de lei, iar 20 de moldoveni au devenit milionari.

Aflați aici mai multe detalii despre regulile de joc ale noului bilet.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here