Acasă Articol comercial VIDEO // O femeie din Chișinău își va cumpăra apartament datorită câștigului...

VIDEO // O femeie din Chișinău își va cumpăra apartament datorită câștigului de 100 000 de lei din noul bilet ”Șeptarul de diamant” Ⓟ

2348
0
ads

Invenția strălucitoare a Loteriei Naționale, splendidul bilet ”Șeptarul de diamant”, abia a apărut în vânzare, dar a reușit deja să o facă fericită pe Violeta Hariton din Chișinău. Norocoasa a cumpărat un singur bilet ”Șeptarul de diamant” la o benzinărie din capitală, unde lucrează, și a câștigat pe loc o sumă frumoasă de 100 000 de lei!

Violeta, în vârstă de 29 de ani, educă doi copii. Ea spune că planifică să investească acest câștig, pe viitor, în cumpărarea unei locuințe. Acum, familia stă în chirie, dar visează la o locuință proprie.

”E o sumă mare care trebuie investită rațional. Vreau să am colțișorul meu și nu mai stau atâta prin chirii. Visele se împlinesc, cumpărați acest bilet. Eu o să mai încerc, vreau să ajung la cele 3 000 000 de lei”, și-a destăinuit noul vis preferata destinului.

Biletul strălucitor ”Șeptarul de diamant” poate realiza și visul Dvs. datorită câștigurilor de TOP de 100 000 de lei, 1 000 000 de lei și 3 000 000 de lei! Căutați norocul ascuns între diamante!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here