Acasă Social FOTO // Cadavrul unui bărbat, găsit la marginea unui drum din Strășeni

FOTO // Cadavrul unui bărbat, găsit la marginea unui drum din Strășeni

123
0
ads

Cadavrul unui bărbat a fost depistat în dimineața zilei de ieri, 24 octombrie pe traseu, în preajma localității Cojușna, raionul Strășeni. Potrivit Silviei Vetcu, ofițer de presă al IGP, Poliția a fost alertată în jurul orei 07:45, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

Oamenii legii susțin că, inițial nu se cunoștea identitatea acesteia și nici circumstanțele. Ulterior, în urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Strășeni, s-a stabilit că bărbatul decedat este locuitor al satului Cojușna și ar fi fost tamponat de un automobil, iar în urma traumelor primite a decedat.

Șoferul care se afla la volanul automobilului care a provocat accidentul și a fugit de la fața locului, la fel a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 ani, din raionul Fălești.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală, iar șoferul urmează a fi reținut pentru 72 ore. Alte circumstanțe se vor stabili în urma acțiunilor de urmărire penală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here