Acasă Alegeri 2020 DOC // Comercializarea băuturilor alcoolice în preajma secțiilor de votare, interzisă

DOC // Comercializarea băuturilor alcoolice în preajma secțiilor de votare, interzisă

57
0
ads

Comisarul-șef al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Ion Bilibov, propune autorităților din capitală adoptarea a unei decizii cu privire la suspendarea comercializării băuturilor alcoolice în preajma secțiilor de votare, în raza de 100 metri. Un demers în acest sens a fost expediat în adresa primarului general, Ion Ceban, dar și Consiliului electoral al circumscripției electorale (CECE) municipale Chișinău, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Întru asigurarea desfășurării în bune condiții a scrutinului electoral din 1 noiembrie, menținerii ordinii publice, garantarea securității fiecărui cetățean, precum și prevenirea unor eventuale perturbări de activitate ale secțiilor de votare, intervenim cu propunerea de a suspenda comercializarea băuturilor cu conținut de alcool, în preajma secțiilor de votare, în raza de 100 m”, se menționează în document.

Totodată, Ion Bilibov a propus autorităților să aplice și prevederile Legii privind întrunirile și să declare închise temporar publicului spațiile din preajma secțiilor de votare, în raza de 100 metri.

Amintim că în municipiul Chișinău vor fi deschise 306 secții de votare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here