Acasă Alegeri 2020 Slusari: ”Dodon și Șor au bătut palma ca să păstreze guvernul, care...

Slusari: ”Dodon și Șor au bătut palma ca să păstreze guvernul, care împinge Moldova spre izolare totală și faliment”

76
0
ads

Vicepreședintele Platformei DA și al Parlamentului, Alexandru Slusari, susține că „Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern, care împinge Moldova spre izolare totală și faliment”. Despre aceasta parlamentarul a scris pe pagina sa de Facebook.

”Despre lipsa banilor pentru acoperirea deficitului bugetar de aproximativ 8 mlrd. lei am relatat recent. Pot adăuga că pentru anul viitor Guvernul Dodon deja propune reducerea Fondului de subvenționare a agriculturii cu 130 mln lei și micșorarea dublă a Fondului de Dezvoltare Regională și Fondului Ecologic, ceea ce în colaborare cu încercarea plafonării taxelor locale și majorării TVA și prețurilor la motorina, va lovi puternic fermierii, satele noastre și autonomia locală. Toate aceste mișcări bugetare se întămplă pe fundalul campaniei electorale a lui candidatul-culioc, care promite la dreapta și la stănga tuturor categoriilor sociale sprijinul de zeci de miliarde”, a declarat deputatul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here