Acasă Social VIDEO // O șoferiță a ajuns la spital după ce mașina cu...

VIDEO // O șoferiță a ajuns la spital după ce mașina cu care se deplasa a fost implicată într-un accident rutier în capitală

102
0

O șoferiță a ajuns la spital după ce mașina cu care se deplasa a fost implicată într-un accident rutier în capitală. Totul s-a întâmplat astăzi, 18 octombrie, la ora 12:30, la intersecția străzii Hristo Botev cu bulevardul Dacia din sectorul Botanica. 

Ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că la fața locului, oamenii legii au stabilit că un automobil de model Renault, la volanul căruia era un tânăr de 28 de ani s-a tamponat cu o mașină la fel de model Renault, condusă de o șoferiță de 34 de ani. 

În urma impactului, șoferița a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital .

Potrivit poliției, preliminat, vinovat de comiterea accidentului se face tânărul de 28 de ani care nu a cedat trecerea automobilului ce se deplasa pe drum cu prioritate.

În dependență de toate circumstanțele și leziunile cu care s-a ales femeia va fi luată o hotărâre conform legislației.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here