Acasă Social Toate serviiciile Aeroportului Internațional Chișinău au fost puse în alertă, după ce...

Toate serviiciile Aeroportului Internațional Chișinău au fost puse în alertă, după ce o aeronavă a fost nevoită să se reîntoarcă pe aeroport

554
0

Toate serviiciile Aeroportului Internațional Chișinău au fost puse în alertă, după ce o aeronavă a companiei Fly One a fost nevoită să se reîntoarcă pe aeroport din cauza unei alerte a sistemului de conducere a avionului.

Este vorba despre o aeronavă de model Airbus A320 a companiei FlyOne și care a decolat de la Chișinău spre  Sharm el-Sheikh. 

Reprezentanții companiei au declarat pentru Deschide.MD că nu a fost nimic grav și că ar fi vorba despre o alertă a sistemului de conducere a aeronavei, iar din motive de securitate, aceasta a fost întoarsă pe pistă.

„Aeronava a aterizat cu succes, fără complicații, iar pasagerii vor fi transportați al destinație cu un alt avion al comaniei. Aproximativ într-o oră vor decola de pe Aeroportul Internațional Chișinău”, ne-au spus cei de la FlyOne.

Deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here