Acasă Politic FOTO // Ex-ministrul Justiției, Olesea Stamate: Comercianții de la Piața din Hîncești,...

FOTO // Ex-ministrul Justiției, Olesea Stamate: Comercianții de la Piața din Hîncești, impuși de ANSA să vândă echipați în geci și chipiuri PSRM

450
0

Ex-ministrul Justiției, Olesea Stamate, membră a partidului PAS, susține că mai mulți vânzători de la piața din Hîncești, ar fi fost impuși de către inspectorii Agenției Națională pentru Siguranța Alimentelor să-și vândă marfa echipați în geci și chipiuri ale Partidului Socialiștilor din R.Moldova. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Stamate îi acuză pe socialiști că utilizează resursele administrative în campania electorală.

„La Hîncești socialiștii utilizează resursele administrative pe față. La piață au fost distribuite geci și chipiuri cu steluță, și mulți vînzători au fost presați de ANSA să le îmbrace, în caz contrar nu vor putea vinde producția (în special hala de carne și lapte). Sunt josnice aceste tehnici. Mi-era milă de oamenii cărora le era Rușine să poarte aceste geci, dar nu aveau încotro, că trebuie să câștige un ban.
Nu mai putem tolera mizeria și mîrșăvenia sociliștilor corupți! E timpul să ne luăm viața în mâinile noastre și să votăm un președinte onest și curajos!”, scrie Stamate.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here