Acasă Alegeri 2020 DOC // CEC a publicat adresele secțiilor de votare care vor fi...

DOC // CEC a publicat adresele secțiilor de votare care vor fi deschise pest hotare în ziua alegerilor prezidențiale de pe 1 noiembrie

66
0

Comisia Electorală Centrală a publicat adresele secțiilor de votare care vor fi deschise pest hotare în ziua alegerilor prezidențiale de pe 1 noiembrie. Mai jos vedeți adresele secțiilor de vot deschise peste hotare.

Moldovenii din străinătate vor putea vota la 139 de secții de votare, care vor fi deschise pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, secțiile de votare vor activa în cadrul ambasadelor și consulatelor Republicii Moldova. Totodată, acestea vor fi deschise în localitățile în funcție de numărul de alegători care au participat la scrutinele anterioare. Peste 2,9 milioane de buletine de vot vor fi tipărite pentru votul din 1 noiembrie. Din acest număr, 556 mii vor fi trimise către secțiile de votare din străinătate.

1603022516_1-Date-de-contac… by Ungureanu Vadim

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here