Acasă Comunicate de presă Promo-LEX: După 10 zile de la răpirea lui Adrian Glijin, rudele încă...

Promo-LEX: După 10 zile de la răpirea lui Adrian Glijin, rudele încă nu cunosc locul de detenție și starea acestuia de sănătate

66
0

Au trecut 10 zile de la răpirea lui Adrian Glijin, iar rudele acestuia nu cunosc nimic despre locul de detenție și starea acestuia de sănătate, anunță Asociația Promo-LEX într-un comunicat de presă.

Potrivit Promo-LEX, familia sa este supusă indimidărilor. În noapte de 14 spre 15 octombrie, persoane necunoscute au vandalizat cele două automobile ale familiei lui Adrian. Mașinile au fost deteriorate, iar cauciucurile sparte.

În acest context, Asociația Promo-LEX solicită, în mod repetat „întreprinderea urgentă a măsurilor necesare pentru protecția familiei lui Adrian Glijin, eliberarea imediată și necondiționată a lui Adrian Glijin din detenția ilegală a regimului de la Tiraspol, implicarea instituțiilor naționale și internaționale de apărare a drepturilor omului pentru examinarea medicală a lui Adrian Glijin și asigurarea dreptului la întrevedere cu rudele, în condiții de confidențialitate”.

Adrian Glijin a fost răpit la data 07 octombrie 2020, în jurul orei 13.00, de 5 persoane necunoscute și mascate, de pe un câmp din apropierea localității Cuzmin, raionul Camenca. Acesta este căsătorit și are 3 copii, unul dintre care este minor, în clasa a VII-a.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here