Acasă Social FOTO // Două mașini au fost implicate într-un accident rutier în capitală

FOTO // Două mașini au fost implicate într-un accident rutier în capitală

135
0

Două mașini, una dintre care aparține unei companii de taximetrie, au fost implicate într-un accident rutier în această seară la intersecția străzii Alexandru cel Bun cu strada Armenească.

În accident a fost implicat un automobil de marca Renault și un taximetru de marca Skoda. În cel de al doilea vehicul, pe post de pasageri, se afla o mamă și fetița sa de aproximativ 7 ani.

Din fericire, în urma impactului, cei doi șoferi, dar și pasagerii au scăpat fără traumatisme, însă s-au ales cu o spaimă zdravănă. Automobilele au fost ușor avariate și au rămas blocate pe traseu.

Din cauza accidentului, în zonă s-a circulat cu dificultate.

Oamenii legii cercetează cazul, iar șoferul care va fi găsit vinovat de accident riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here