Acasă Politic Daniel Ioniță: „Unii par să acorde mai multă importanţă maşinilor de dezăpezire...

Daniel Ioniță: „Unii par să acorde mai multă importanţă maşinilor de dezăpezire decât ajutoarelor necondiționate din partea României sau statelor membre UE”

135
0

„Între covid şi zăpada, prefer zăpada! Este reacția Ambasadorului României Daniel Ioniţă reacţie, după ce ieri cinci autospeciale donate de Moscova, au fost prezentate cu mare fast în centrul capitalei, în timp ce ajutorul umanitar oferit de România în lupta cu pandemia a fost întâmpinat, sub podul de la Telecentru, care se află la marginea Chişinăului.

„Între covid şi zăpada, prefer zăpada! Am ajuns la această concluzie după ce am văzut că unii par să acorde mai multă importanţă maşinilor de dezăpezire decât ajutoarelor dezinteresate, generoase şi necondiţionate din partea României sau statelor membre UE, care au constat în echipamente de protecţie şi medicamente anti-covid. Nu ştiu dacă va ninge în perioada următoare, sau dacă vom avea condiţii meteorologice extreme, însă cu siguranţă numărul infectaţilor cu covid va creşte aproape exponenţial până la finalul anului, în lipsa unor măsuri şi comportamente responsabile (nu ma credeţi? – întrebaţi-i pe specialişti). Soluţia la nivel personal este nu să va ascundeţi sub “pod”, ci să purtaţi masca în mod corect. Pandemia va trece, altele…”, a scris Daniel Ioniţă pe pagina sa de Facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here