Acasă Politic Dodon: ”Eu insist. Limba rusă trebuie reintrodusă în lista obligatorie a obiectelor...

Dodon: ”Eu insist. Limba rusă trebuie reintrodusă în lista obligatorie a obiectelor școlare”

154
0

Limba rusă trebuie introdusă în lista obligatorie a obiectelor școlare! Afirmația a fost făcută de către Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale de o rețea de socializare.

„Eu insist ca limba rusă să aibă un statut special. Trebuie să facem tot posibilul ca instrucția medicamentelor să fie obligatoriu și în rusă.
Cred că a fost o greșeală când limba rusă a fost scoasă din lista obligatorie a obiectelor școlare. Limba rusă trebuie reintrodusă în lista obligatorie a obiectelor școlare”, a declarat Igor Dodon.

Menționăm că în 2014, Ministerul Educației a votat modificarea Codului Educației, iar limba rusă a devenit obiect la alegere.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here