Acasă Social Situația la frontieră: 33 de străini au primit refuz de intrare în...

Situația la frontieră: 33 de străini au primit refuz de intrare în țară

75
0

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 12.899 traversări, dintre care cele mai multe au fost efectuate de către moldoveni pe sensul de ieșire din țară.

Astfel, potrivit informației oferite de către Poliția de Frontieră, în doar 24 de ore 6.170 de cetățeni au revenit în R. Moldova, iar 6.729 de persoane au părăsit țara.

Din numărul celor reveniți în țară, 3.561 de cetățeni au traversat frontiera moldo-română, 1.052 treceri la frontiera cu Ucraina și 1.557 treceri a frontierei aeriene.

Menționăm că nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19.

În decursul săptămânii precedente 33 de cetăţeni străini au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Activitatea de constatare şi examinare a contravenţiilor în cadrul subdiviziunilor Poliţiei de Frontieră a prezentat următorii indici statistici: 576 de procese verbale și chitanțe, cu aplicarea amenzilor în sumă de 342.300 și încasarea amenzilor de 171.150 lei.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (intrare în RM) au fost:
PTF Leușeni – 1.890 traversări persoane;
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 1.557 traversări persoane;
PTF Giurgiulești-Galați – 811 traversări persoane;
PTF Sculeni – 543 traversări persoane;
PTF Giurgiulești-Reni – 370 traversări persoane.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 12.899 persoane și completate 4.763 fișe epidemiologice individuale. 

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here