Acasă Social Anchetă de serviciu la un liceu din capitală, referitoare la lucrările de...

Anchetă de serviciu la un liceu din capitală, referitoare la lucrările de renovare întârziate

62
0

Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei municipiului Chișinău va încheia la data de 12 octombrie lucrările de renovare și cosmetizare a instituțiilor de învățământ din capitală, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat la ședința on-line a serviciilor municipalității de astăzi, ca responsabilii de la Direcția generală educație, tineret și sport să inițieze o anchetă de serviciu referitoare la întârzierile constatate în renovarea ori cosmetizarea instituțiilor municipale de învățământ. „Aveți zece zile pentru a face toate lucrările neefectuate”, a declarat oficialul, făcând trimitere la lucrările de renovare a Liceului „Petru Zadnipru” din Chișinău, unde a constatat întârzierea ori neefectuarea lucrărilor contractate.

În același timp, edilul capitalei a cerut responsabililor de la Direcția educație să nu acopere managerii „cerșetori” existenți în sistemul municipal educațional. „Există instituții educaționale cu tradiții în cerșirea banilor de la părinți, vă cer să nu-i mai acoperiți”, a spus Ceban.

De asemenea, primarul a atenționat managerii instituțiilor municipale de învățământ să fie atenți cu banul public și a amenințat că orice neregulă constatată va fi transmisă Centrului Național Anticorupție, cu care municipalitatea Chișinău are semnat un document de colaborare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here