Acasă Comunicate de presă Un secretar de stat din cadrul Ministerului Finanțelor – a decedat. Mesajul...

Un secretar de stat din cadrul Ministerului Finanțelor – a decedat. Mesajul Ministerului

339
0

Ministerul Finanțelor a anunțat în această dimineață despre decesul secretarului de stat Angela Voronin printr-un comunicat de presă, transmitând un mesaj de condoleanțte familiei.

„Și-a dedicat toată viața profesională sistemului finanțelor publice, contribuind decisiv la asigurarea funcționalității sectorului bugetar al Țării.

După absolvirea Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova în anul 1985, doamna Voronin și-a început activitatea profesională în cadrul Direcției generale finanțe a Consiliului municipiului Chișinău. Începând cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, Direcția Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată și prodigioasă, perseverență și profesionalism înalt, contribuție substanțială la fortificarea sistemului financiar al țării, doamna Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincții de stat precum „Meritul Civic” și „Gloria Muncii”.

Doamna Angela Voronin a fost și va rămâne pentru noi toți un exemplu de onestitate, corectitudine și profesionalism, cu care ne vom mândri mereu”, a transmis colectivul Ministerului Finanțelor.

Angela Voronin fusese numită în funcție la 20 noiembrie 2019

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here