Acasă Extern Procedură de intrare a cetățenilor străini în Rusia, simplificată

Procedură de intrare a cetățenilor străini în Rusia, simplificată

73
0

Guvernul Federației Ruse a simplificat procedura de intrare a cetățenilor străini în Rusia. Potrivit ria.ru, Premierul rus Mihail Mișustin a anunțat acest lucru la o ședință a Cabinetului de miniștri, menționînd că cetățenii străini care au rude apropiate cu cetățenie rusă vor putea solicita viza într-un mod simplificat. 

Potrivit lui, aceștia sînt soții, părinții, copiii, frații, surorile, bunicii, bunicile și nepoții.

„Astfel de rude vor putea obține vize pe termen lung valabile pînă la un an și acest lucru se poate face în baza unei simple cereri scrise din partea cetățeanului nostru”, a explicat Premierul rus. 

De asemenea, din legislație va fi exclusă regula datorată căreia cetățenii străini trebuiau să iasă din țară odată la fiecare trei luni pentru a-și păstra dreptul de a obține o viză.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here