Acasă Comunicate de presă Cine sunt cei 3 inspectori de integritate noi care au promovat concursul

Cine sunt cei 3 inspectori de integritate noi care au promovat concursul

165
0

Trei candidați au promovat concursul pentru suplinirea funcției de inspector de integritate. Potrivit Autorității Naționale de Integritate (ANI) este vorba despre Rodion Rusnac, Doina Popovici și Zinaida Guțu. 

Cei trei au trecut de toate etapele și anume proba scrisă, interviul și testarea comportamentului simulat (poligraful).

Amintim că 16 candidați au fost admiși la proba scrisă în concursul pentru ocuparea funcției de inspector de integritate în cadrul ANI.

Autoritatea Națională de Integritate are drept scop principal asigurarea integrității în exercitarea funcției publice sau funcției de demnitate publică și prevenirea corupției prin realizarea controlului averii și al intereselor personale și privind respectarea regimului juridic al conflictelor de interese, al incompatibilităților, restricțiilor și limitărilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here