Acasă Extern Lukașenko se întâlnește cu Vladimir Putin. Unde va avea loc întrevederea

Lukașenko se întâlnește cu Vladimir Putin. Unde va avea loc întrevederea

98
0

Președintele belarus Aleksandr Lukașenko se va întâlni, la Soci, pentru prima dată cu președintele rus Vladimir Putin de la contestatele alegeri prezidențiale din 9 august, care au provocat un val de proteste fără precedent în Belarus.

Zeci de mii de oameni au protestat duminică din nou, cu ocazia așa-numitului „Marș al eroilor”, cerând demisia președintelui, reales potrivit cifrelor oficiale cu peste 80 la sută din voturi, organizarea de noi alegeri prezidențiale libere și corecte și eliberarea tuturor deținuților politici.

Peste 400 de participați au fost reținuți la Minsk și în alte orașe din Belarus duminică de forțele de ordine, inclusiv un fotograf al serviciului belarus al postului de radio Europa Liberă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here