Acasă Politic ALEGERI 2020// Tudor Deliu, al patrulea candidat care a prezentat la CEC...

ALEGERI 2020// Tudor Deliu, al patrulea candidat care a prezentat la CEC semnăturile pentru înregistrare în cursă

132
0

Candidatul PLDM, Tudor Deliu, prezintă listele cu semnături în spijinul alegerii sale la funcția de președinte al Republicii Moldova. Acțiunea are loc în aceste momente la Comisia Electorală Centrală.

“Vă mulțumesc pentru încredere celor care ați semnat și pentru implicare celor care ați colectat semnăturile. Vă promit să fiu la înălțimea așteptărilor voastre și ale tuturor cetățenilor Republicii Moldova. Înainte cu Doamne-ajută!”, a spus Deliu.

Ieri, 13 septembrie, Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat primii doi concurenți electorali la funcția de Președinte al Republicii Moldova. 

Este vorba despre Andrei Năstase, candidat la funcţia de Președinte al Republicii Moldova din partea Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” și Renato Usatîi, candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova din partea Partidului Politic „Partidul Nostru”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here