Acasă Istorii din spatele culisei Presa: Dodon a avut o vacanță de lux în Crimeea. Ce zice...

Presa: Dodon a avut o vacanță de lux în Crimeea. Ce zice Președinția

706
1

Președintele s-ar fi odihnit la reședința de 5 stele „Breeze Crimeea” care aparține gigantului rusesc „Gazprom”. În timpul odihnei, Dodon a avut bucătar personal.

Igor Dodon în timpul vizitei sale la Moscova a avut parte și de o mini vacanță la mare, mai exact acesta s-a odihnit la o reședință de lux „Breeze Crimeea” care aparține gigantului rusesc „Gazprom”, scrie omg.md.

Sursa citată susține că o sursă a Ambasadei Moldovei din Federația Rusă a declarat pentru OMEGA că „imediat după întâlnirea de la administrația președintelui rus, președintele a profitat de invitația de a petrece o vacanță scurtă în Crimeea”.

Sursa agenției a lămurit că, în Crimeea, Dodon a primit o vilă în reședința de 5 stele „Crimeea Breeze”, într-o suburbie din Yalta. Sursa a adăugat că „vacanța a fost întreruptă din cauza necesității de a participa la ceremonia funerară de rămas bun al domnului Iuri Harmelin”.

Reședința din „Breeze Crimeea” este o instalație de elită a gigantului rusesc „Gazprom” și este situată pe un versant de munte de coastă în satul Parkovoye, în apropiere de Yalta.

În timpul odihnei, Dodon a primit un bucătar personal și personal separat.

„Breeze Crimeea” este o reședință de elită de 5 stele pe teritoriul a 20 de hectare și îndeplinește cele mai mari cerințe pentru odihnă VIP. Mutarea pe teritoriul reședinței se realizează numai cu mașini electrice. Terasamentul complexului este considerat unul dintre cele mai bune de pe coasta de sud a Crimeei.

Solicitată de Ziarul NAȚIONAL, șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Sterpu, a infirmat această informație.

„Regretăm că în spațiul public a fost lansat un nou fals mediatic despre o pretinsă odihnă de scurtă durată a șefului statului, Igor Dodon în Yalta, Crimeea. Informația nu corespunde adevărului și a fost lansată de anumiți oponenți politici, care sunt specializați în promovarea fake news-urilor. Mai înainte președintele R. Moldova a dat și în judecată acest portal pentru fals”, a precizat sursa citată.

Potrivit Carmenei Sterpu, președintele Dodon a întreprins săptămâna trecută o vizita de lucru la Moscova, în cadrul căreia a discutat cu Dmitri Kozak „mai multe probleme de o importanță majoră pentru economia republicii noastre”.

jurnal.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here