Acasă Uncategorized VIDEO// FOTO// O scurgere de apă are loc într-o zonă verde din Chișinău

VIDEO// FOTO// O scurgere de apă are loc într-o zonă verde din Chișinău

0

O scurgere de apă are loc într-o zonă verde din Chișinău. Este vorba despre parcul „Râșcani”, situat între sectoarele Râșcani și Ciocana.

Mai multe imagini în acest sens au fost surprinse de expertul economic, Veaceslav Ioniță și publicate pe pagina sa de facebook. Acestea a spus că imaginile au fost făcute în această dimineață.

Contactat de Unimedia.info, reprezentanții Apa-Canal ne-au spus că o astfel de problemă a existat ieri însă a fost soluționată. Astăzi, specialiștii au intervenit într-o altă zonă din Chișinău, pe o stradă de la Poșta Veche.

„Un apeduct vechi din 1977 și a cedat din cauza uzurii, dar este introdus în proiectul de investiții pentru anul acesta și până la sfârșitul anului o să fie reparat tronsonul respectiv. Apa este închisă pentru a putea lucra specialiștii”, ne-a spus Nadejda Fotescu, purtătoare de cuvânt a S.A „Apă Canal”.

În urma unei solicitări a lui Iurie Tesa, activist al Platformei DA, S.A. „Apă – Canal Chișinău” a prezentat informația referitoare la indicatorii tehnico-economici. Astfel s-a constat că în anul 2019, pierderile de apă au constituit 34 % din volumul apei furnizate consumatorilor.

Documentul a fost publicat de către deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, unde a făcut referire la gestionarea intreprinderii, dar și cum stau lucrurile în alte domenii de prestare a serviciilor publice.

unimedia.info

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here