Acasă Extern Un individ înarmat cu o grenadă care a luat ostatic un poliţist...

Un individ înarmat cu o grenadă care a luat ostatic un poliţist a fost împuşcat mortal

71

Un individ înarmat cu o grenadă care a luat ostatic un poliţist a fost împuşcat mortal sâmbătă dimineaţă de agenţi ai forţelor speciale de poliţie, în centrul Ucrainei, afirmă surse citate de agenţia de presă Reuters.

Roman Skrypnyk era dat în urmărire pentru că luase ostatic un poliţist săptămâna trecută. A fost localizat sâmbătă dimineaţă într-o clădire din oraşul Poltava.

“Înarmat cu o grenadă, Skrypnyk a luat ostatic un alt poliţist. Infractorul a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie”, a declarat Anton Geraşcenko, adjunct al ministrului ucrainean de Externe.

Poliţistul luat ostatic sâmbătă a avut doar câteva secunde la dispoziţie să se ferească de explozia grenadei şi a scăpat nevătămat.

Potrivit autorităţilor ucrainene, Roman Skrypnyk a luat ostatic un alt poliţist pe 23 iulie, dar l-a abandonat înainte de a fugi într-o pădure.

Într-un alt incident, produs la începutul lunii iulie, un alt individ a luat ostatice 13 persoane, dar le-a eliberat după negocieri cu poliţia.

 mediafax.ro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here