Acasă Justiţie 17 funcții vacante în instanțele judecătorești: În 6 judecătorii se caută președinți

17 funcții vacante în instanțele judecătorești: În 6 judecătorii se caută președinți

0

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a anunțat concursuri pentru suplinirea funcțiilor vacante în instanțe judecătorești. Este vorba despre 17 posturi, 6 dintre care funcții de președinte. Informația a fost prezentată de CSM.

Astfel au fost scoase la concurs următorele posturi:

1) judecător la Curtea de Aреl Cahul – 1 post;

2) judecător la Judecătoria Strășeni – 1 post.

3) vicepreședinte al Curții de Apel Cahul și Curții de Apel Chișinău;

4) președinte al Judecătoriei Chișinău, Cahul, Criuleni, Edineț, Hîncești, Strășeni;

5) vicepreședinte al Judecătoriei Chișinău (sediul Ciocana), Bălți, Căușeni, Drochia, Edineț.

Anunțurile privind concursurile respective au fost publicate în Monitorul Oficial nr. 88-95 din 02 aprilie 2021, iar cererile de participare la concurs urmează a fi depuse în termen de 20 de zile calendaristice din ziua publicării anunțului în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Candidații înscriși în secțiunea I – Lista candidaților la funcțiile vacante de judecător și secțiunea III – Lista judecătorilor care solicită numirea în funcția de președinte sau de vicepreședinte al instanței judecătorești, din Registrul participanţilor la concursul pentru suplinirea funcţiilor vacante de judecător, preşedinte sau vicepreşedinte al instanţei judecătoreşti vor depune la Consiliul Superior al Magistraturii până la data de 21 aprilie 2021, inclusiv, următoarele acte:

a) cererea de participare la concurs;

b) curriculum vitae actualizat;

c) motivarea personală;

d) cazierul judiciar, în cazul expirării valabilității acestuia la data depunerii cererii (pentru candidații la funcția de judecător);

e) certificatul medical privind starea sănătății, în cazul expirării valabilității acestuia la data depunerii cererii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.